MENÜ

DC-Fanficek
"Igazságból mindíg csak egy van"

Az esküvő


Ez a történet a leszel a feleségem? folytatása.
Azután a végzetesnek bizonyuló éjszakán, amit Shinichi és Ran együtt töltött, fogalmuk sem volt, hogy teljesen megfogja változtatni az életüket. Másnap reggel elmondták a szüleiknek a nagyszerű hírt. Yukiko és Yuusaku nagyon örültek neki, Erinek sem volt ellentvetése, viszont Kogoro a hír hallatán nem hogy örült volna, de egy kanál vízbe is meg tudta volna folytani Shinichit, ha találkozott volna vele. Nem akarta, hogy a lánya egy munkaelhappoló férfi felesége lenne. A hírek hallatán Yuusaku és Yukiko máris hazajöttek, hogy segítsenek az előkészületekben. Miután a szülőket lerendezték, jött a nehezebb feladat. Elmondani a történteket Sonokkonak. Hiába a barátjuk volt, ha valami szaftos pletykát hallott, azt rögtön mindenkinek elmondta. Hapedíg nem mondják el neki megbántódik és nem szól hozzájuk. Reggel Shinichi és Ran elmentek Sonokoék villájába, hogy beszámoljanak neki a fejleményekről.
-Sziasztok!-üdvözölte őket Sonoko-Hát ti meg mit kerestek itt?
-Szia-mondta kedvetlenül Shinichi. Ran figyelmeztetően megbökte a fiú oldalát.
-Szia Sonoko. Hogy vagy?-kérdezte.
-Köszi jól. De engem most ez nem érdekel. Ha ti ketten együtt jöttetek, akkor valami történt. Mi az?-kérdezte selytelmesen.Erre a mondatra Shinichi és Ran elpirultak.
-Hát...Izé...Az úgy volt, hogy....-kezdte Ran.
-Igen?
-Az volt, hogy megkértem a kezét-válaszolta Shinichi. Hamar túl akart lenni a vallomáson.
-Miiiiii?! Ez most komoly?!-kérdezte Sonoko meglepetten.
-Igen-válaszolták egyszerre.
-Jaj, dehát ez nagyszerű! Ran, ugye még nincs meg a ruhád?-kérdezte rosszallóan.
-Még nem. Anyával most délután fogjuk megvenni. Miért?-válaszolta.
-Micsoda?! És engem már el sem hívsz ruhát nézni?
-Nem tudtam, hogy Te is akarsz jönni-mondta.
-Női problémák. Milyen vicces-mondta Shinichi nevetve.
-A fiúknak is vannak!-förmedtek rá a lányok.
Miután ennek a kis vitának vége szakadt, Ran, Sonoko, Eri és elmentek ruhákat nézni. Shinichi, Kogoro és Yuusaku pedíg Shinichi házában beszélgettek. Kogoro nem igazán örült ennek a kis bájcsevejnek, de mivel Shinichi kezdeményezte és a lánya is erőltette, ezért kénytelen volt elmenni. A beszélgetés egész végig csak az esküvőröl és arról, hogy Kogoro miért nem akarja az esküvőt. A férfi szépen elmesélte, hogy Shinichi milyen hülye, munkaelhappoló, és a legjobban az idegelte ki, amikor elment. A fiatal férfi, beszámolt neki a történtekről, úgy ahogy azt Rannak is elmondta. Többek között azt is bevallotta a szülőknek, hogy mindennél jobban szereti Rant. Kogoro, miután megtudta az igazat, megengedte Shzinichinek, hogy elvegye feleségül Rant. Miután megbeszélték a teendőket, Kogoro és Yuusaku hazamentek, Shinichi pedíg elment gyűrűt venni. A lányok is megbeszélték a teendőket, és megvették a ruhát. Úgy nézett ki abban a ruhában mint egy angyal. A koszorúslányoknak, vagyis Sonokonak és Kazuhanak is találtak egy ugyanolyan ruhát. A ruhakeresgélés után, mindenki hazaindult.
-Szia kicsim!-üdvözölte kedvesen Shinichi-Látom találtatok ruhát. Megnézhetem?
-Szia édesem! Igen találtunk és nagyon szép, de nem nézheted meg. Ez legyen meglepetés. Azon kívül balszerencsét hoz, ha megnézed.
-Ugyan már. Ez csak egy hülye babona. Semmi sem fog történni-mondta.
-Nem kockáztatok-válaszolta komolyan.
-Oké-oké. Ha te mondod.
Miután megvacsoráztak lefeküdtek aludni, elvégre holnap van a nagy nap, amikor Shinichi elveszi álmai asszonyát, akit egész életében szeretett, és akivel mindíg is együtt akart lenni és vele akarta leélni az életét. Másnap reggel nagyon korán keltek. Miután megreggeliztek elmentek a vasútálomásra, hogy Kazuháék elé menjenek. Mikor megérkezett a vonat mindenki nagyon megörült a viszont látásnak. Heiji gratulált Shinichinek, és Kazuha is ezt tette. Közben Sonoko és a szülők is megérkeztek. A lányok elmentek átöltözni. A fiúk még egy darabig beszélgettek, utána ők is követték a lányok példáját. Shinichi az izgatottságtól alig bírta a nyakkendőjét megkötni. Miután mindenki elkészült kezdetét vette az esküvő. Az emberek elfoglalták a helyüket, Shinichi odalépett a pap elé, és várta, hogy Kogoroék megérkezzenek. Mikor a templom ajtajához értek, a fiú meglátta a menyasszonyát. Mikor Kogoro odavezette a lányokat, úgy érezte, hogy menten összeesik. A pap pedíg elkezdte a mondókáját.
-Mouri Ran. Szeretnél Kudo Shinichi hites felesége lenni?-kérdezte.
-Igen-válaszolta mosolyogva, majd Shinichire pillantott, aki szintén mosolyogni kezdett.
-Kudo Shinichi. Szeretnéd Mouri Rant hites feleségednek?-kérdezte.
-Igen-válaszolta.
-Rendben. A mai naptól férj, és feleség vagytok.
Amint kimondta ezeket a szavakat, Shinichi magához fordította Rant, és szenvedélyesen megcsókolta.Miután a templomi szertartásnak vége lett, Ran kilépett az ajtón, majd eldobta a csokrát, ami Kazuha kezében landolt. Heiji és Kazuha mélyen elpirultak, Sonoko pedíg örjöngött. A házaspár elindult a nászútjukra......

(Ran ruháját megnézhetitek ITT, Sonokoét és Kazuháét pedíg ITT)

 

Hírek

 • Dizi és friss :D
  2011-11-17 17:55:17

  Rávettem magam, hogy frisseljek.:) Nincs sok időm, ezért nem jöttem... Igazság szerint, most 4 történettel jöttem + egy új dizivel.:) Remélem mind az 5 dolog tetszik majd nektek.^^ 
  Amúgy átírtam a closed-et hiatus-ra, tehát nem zárás van, hanem szünet.:) Akkor jövök, mikor tudok, de nincs sok történetem mostanság, nincs ihletem... 
  Na megyek is.:) Sziasztok, és kitartás, majd jövök!^^

 • Új design
  2011-09-07 18:12:08

  Attól függetlenül, hogy bezártam még látogatom az oldalt. Nagyon sajnálom, hogy ez történt, de két órába még  másik oldalam sem fér bele, nemhogy ez is... Hihetetlenül sajnálom. Igazból írni sem írok mostanában mást, mint az AVB-t.:( Ez is szomorú, de nincs ötletem...:´( A lényeg az, hogy hoztam újdesign-t, remélem tetszik nektek.:) Kellemes, narancssárgás színű.:) Őzies is, hiszen ugye ősz, suli stb. Mindegy... Ez nem dc-s kép, egyszerű animés, nem tudom melyikből... A welcome táblát meg a don´t copyt lehet lecserélem majd... Ennyi voltam. Puszi~ Kumiko

 • Oldal bezárása
  2011-08-16 19:43:26

  Igen... bezárom az oldalt... Sajnálom, aki szerette (ha volt egyáltalán olyan), de nem szedek le semmit, minden marad a helyén.:) Megtalálhattok a DConan-Forever oldalamon, de ide nem hiszem, hogy feljövök majd szerkeszteni.:( Sajnálom, ennek oka van. Nincs időm két oldalra... Mikor megnyitottam még volt, de már nincs.:( Ez nekem is szomorú... Egy az, hogy a ép-időmet 2 órára korlátozták, amely még a másik oldalamra sem igen elég.:( Plusz most jönni fog a suli, pont nyolcadik, tehát tanulnom kell, főleg, ha azt akarom, hogy felvegyenek a suliba... Mindenkitől elnézést kérek, nagyon ajnálom, de nincs más választásom.:´(

  Ha lesz valamikor időm, vagy valami, lehet, hogy fel fogom rakni a ficeket, de azok fent vannak a másik oldalamon is, tehát ott is lehet olvasni.

 • Rémálom
  2011-07-19 14:00:46

  Szerintem mielőtt elmegyek, ez az utolsó fanfictem.:( Van egy ötlet, vagyis az, amit már említettem, tehát amit Ami-chan adott nekem feladatként, viszont mivel már csak négy napom van, nem kezdem el írni... Tehát ez a fic nem dc-s, hanem True Tears-es.:) Ha kell adok linket, hogy tudjátok, kikről vn szó.:D Shinichiro: KATT Hiromi: KATT Kellemes olvasgatást a történethez!^^ Remélem tetszik.:) Nem tudom, mikor lesz következő történet, de igyekszem!;)

 • Milyen gyönyörű!
  2011-07-12 16:58:31

  Hát igen... Elég rég jártam erre.^^" Gomen!>.< Viszont, valahogy mostanság egyre több ötletem van fanfic téren, szóval aki szereti és olvassa a történeteimet, annak jó hír!:D + Ami-chan is adott nekem egy feladatot.:) DC-s ficet kell írnom, egy megadott tartalommal. Elég nehéz lesz, de vagy ma, vagy holnap el is kezdem.^^ És ez több fejezetes lesz.:) Tehát: Lehet majd olvasni jóóó sokat!:D Amúgy ehez a fichez annyi hozzáfűzni valom van, hogy rám jött a nagy nyári melegben a nosztalgiázás.:) Ott van a ficecske elején, hogy ez miből állt.^^ Amúgy... még szerencse, hogy megjött az eszem és nem hagytam abba az írást... A többi magánügy... (Bár tudnak róla sookan)

Szavazás

Hogy tetszenek a ficik?
Egyáltalán nem tetszenek.
Nem igazán tetszenek.
Jók, bár még van mit fejlődnöd...
Nagyon jók!
Asztali nézet