MENÜ

DC-Fanficek
"Igazságból mindíg csak egy van"

 Leszel a feleségem?

Ez a kis történet 6 év múlva játszódik, amikor Shinichi és Ran már 23 évesek. Shinichi már visszaváltozott és elmondta Rannak, hogy Ő volt Conan. Shinichi már igazi nyomozóként dolgozott, Ran pedíg ügyvéd lett. Miközben a lány hazafelé igyekezett megcsörrent a telefonja.
-Igen tessék. Mouri Ran vagyok. Miben segíthetek?-kérdezte kedvesen.
-Szia!-hallatszott a telefon végéről már ismerősen csengő férfi hangja-Rég láttalak-mondta.
-Shinichi? Igen. Tényleg rég-válaszolta a nő.
-Van most valami dolgod?-kérdezte.
-Hát...El kellene mennem vásárolni valamit vacsorára. Miért?
-Csak meg akartam kérdezni, hogy nem-e jönnél át hozzám?-kérdezte a férfi.
-Persze. Úgy is régen láttalak már-mondta mosolyogva Ran.
-Oké! Akkor majd találkozunk. Szia-mondta Shinichi, majd letette a telefont.
Miután Ran letette a telefonját elindult Shinichi háza felé.
-Annyira várom már, hogy találkozhassak vele. Olyan rég láttam már. Nagyon lefoglalják az ügyei és engem is a munkám. De még mindíg szeretem. Nem hiszem el, hogy ennyi idő alatt sem változtak az érzéseim. Pedíg annyi minden megváltozott. Olyan sok dolog történt velünk. Vajon Ő mit érez irántam? Mondjuk, neki már van barátnője. Nem hiszem, hogy barátságon kívül bármit is érezne irántam. Annyira szép az a nő. Méghozzá orvos-ezeken gondolkodott és észre sem vette, hogy pár lépésnyire van Shinichi házának a kapujától. Mikor odaért megnyomta a csengőt.
-Ki az?-kérdezte Shinichi.
-Ran vagyok-válaszolta a lány.
-Oké. Gyere csak be-mondta. Ran belépett a házba.
-Szia! Milyen csinos vagy!-jegyezte meg Shinichi, majd átölelte a lányt és két puszit nyomott az arcára.
-Nagyon köszönöm. De rég láttalak már. Te is megváltoztál. Jó értelemben mondom.
A lány szinte beleolvadt Shinichi ölelésébe. Egy darabíg még így voltak, utána pedíg már kezdett mindkettejüknek kínossá válni a helyzet, elvégre nem járnak együtt. Sőt... Még be sem vallották egymásnak, hogy szeretik egymást.
-T..tudod mit? Menjünk vacsorázni. A kedvencedet főztem-mondta a fiú mosolyogva.
-Te főztél?-kérdezte meglepődve Ran.
-Igen. Külön a Te kedvedért. Remélem, hogy ízleni fog-mondta elpirulva.
-Biztos finom lesz-mondta a lány bátorítóan. Shinichi udvariasan kihúzta a széket Rannak, majd meggyújtott egy gyertyát az asztal közepén, utána pedíg Ő is leült.
-Gyertyafényes vacsora? Hogy-hogy?-kérdezte meglepődve a lány.
-Hát... Van valami, amit el kell mondanom neked és meg akarom adni a hangulatot hozzá-mondta bátortalanul Shinichi.
-És mi az?-kérdezte érdeklődően Ran.
-Előbb vacsorázzunk meg.Utána elmondom-válasolta.
Miután elfogyasztották az ételt, amit Shinichi nagy odafigyeléssel készített, elmentek a nappaliba.
-Naszóval... Mit is akartál mondani?-kérdezte Ran.
-Hát...Izé...-megbicsaklott a hangja.
-Mond már! Egy férfinek legyen önbizalma! Hogy mondtad meg Shiho-sannak, hogy szereted, ha nekem nem tudod elmindani, hogy megkérted a kezét?
-Mivan?-kérdezte értetlen fejjel Shinichi.
-Nem ezt akartad mondani?
-Hát nem. Na, mindegy. Már rég nem is vagyunk együtt. Ennyire nem ismersz?
-Igazából nemis hallottam arról, hogy szakítottatok. Nagyon sajnálom. De mostanában nem tartjuk a kapcsolatot-mondta zomorúan a lány.
-Nem kimondottan rossz ez a felálás. Elvégre, most van időm a többi lányra-mondta-Arra is, akit már jó rég óta szeretek-komolyan Ran szemeibe nézet, aki már teljesen piros volt és elmerült a tekintetében.-Ran....
-I...Igen?-dadogta.
-Szeretlek-mondta halkan, majd megcsókolta. A lány viszonozta a csókot, majd egyre szenvedélyesebben kezdték csókolni egymást. Mikor megszakították a csókot Ran is kinyögte:
-Én is szeretlek, Shinichi-mondta, majd újra és újra megcsókolták egymást. Egyszercsak Shinichi megszólalt.
-Ran. Szeretnék kérdezni valamit-mondta komolyan.
-És mit?-kérdezte értetlenül.
-Mouri Ran. Nagyon rég óta szeretlek. Szeretném megkérdezni, hogy leszl a feleségem?-kérdezte.
Ran a megdöbbenéstől nem is tudott válaszolni. A fiú, akit már olyan régóta szeretett megkérte a kezét. Nem akart hinni a fülének.
-Én... Izé....-nem tudott válaszolni-Igen!-bökte ki végül.
-Komolyan?-Shinichi nem tudta elhinni, ami ebben a pár percben történt.
-Igen komolyan. Nagyon szeretlek-válaszolta mosolyogva.
-Olyan szép vagy, amikor mosolyogsz. Mondjuk... Te mindíg, mindenhogy az vagy-mondta.
-Köszönöm-mondta, majd megcsókolták egymást. Ezek után elmerültek egymás csókjaiban, utána pedíg felmentek Shinichi szobájába........

 

2. Fejezet: Az esküvő

3. Fejezet: Pozitív...

 

Hírek

 • Dizi és friss :D
  2011-11-17 17:55:17

  Rávettem magam, hogy frisseljek.:) Nincs sok időm, ezért nem jöttem... Igazság szerint, most 4 történettel jöttem + egy új dizivel.:) Remélem mind az 5 dolog tetszik majd nektek.^^ 
  Amúgy átírtam a closed-et hiatus-ra, tehát nem zárás van, hanem szünet.:) Akkor jövök, mikor tudok, de nincs sok történetem mostanság, nincs ihletem... 
  Na megyek is.:) Sziasztok, és kitartás, majd jövök!^^

 • Új design
  2011-09-07 18:12:08

  Attól függetlenül, hogy bezártam még látogatom az oldalt. Nagyon sajnálom, hogy ez történt, de két órába még  másik oldalam sem fér bele, nemhogy ez is... Hihetetlenül sajnálom. Igazból írni sem írok mostanában mást, mint az AVB-t.:( Ez is szomorú, de nincs ötletem...:´( A lényeg az, hogy hoztam újdesign-t, remélem tetszik nektek.:) Kellemes, narancssárgás színű.:) Őzies is, hiszen ugye ősz, suli stb. Mindegy... Ez nem dc-s kép, egyszerű animés, nem tudom melyikből... A welcome táblát meg a don´t copyt lehet lecserélem majd... Ennyi voltam. Puszi~ Kumiko

 • Oldal bezárása
  2011-08-16 19:43:26

  Igen... bezárom az oldalt... Sajnálom, aki szerette (ha volt egyáltalán olyan), de nem szedek le semmit, minden marad a helyén.:) Megtalálhattok a DConan-Forever oldalamon, de ide nem hiszem, hogy feljövök majd szerkeszteni.:( Sajnálom, ennek oka van. Nincs időm két oldalra... Mikor megnyitottam még volt, de már nincs.:( Ez nekem is szomorú... Egy az, hogy a ép-időmet 2 órára korlátozták, amely még a másik oldalamra sem igen elég.:( Plusz most jönni fog a suli, pont nyolcadik, tehát tanulnom kell, főleg, ha azt akarom, hogy felvegyenek a suliba... Mindenkitől elnézést kérek, nagyon ajnálom, de nincs más választásom.:´(

  Ha lesz valamikor időm, vagy valami, lehet, hogy fel fogom rakni a ficeket, de azok fent vannak a másik oldalamon is, tehát ott is lehet olvasni.

 • Rémálom
  2011-07-19 14:00:46

  Szerintem mielőtt elmegyek, ez az utolsó fanfictem.:( Van egy ötlet, vagyis az, amit már említettem, tehát amit Ami-chan adott nekem feladatként, viszont mivel már csak négy napom van, nem kezdem el írni... Tehát ez a fic nem dc-s, hanem True Tears-es.:) Ha kell adok linket, hogy tudjátok, kikről vn szó.:D Shinichiro: KATT Hiromi: KATT Kellemes olvasgatást a történethez!^^ Remélem tetszik.:) Nem tudom, mikor lesz következő történet, de igyekszem!;)

 • Milyen gyönyörű!
  2011-07-12 16:58:31

  Hát igen... Elég rég jártam erre.^^" Gomen!>.< Viszont, valahogy mostanság egyre több ötletem van fanfic téren, szóval aki szereti és olvassa a történeteimet, annak jó hír!:D + Ami-chan is adott nekem egy feladatot.:) DC-s ficet kell írnom, egy megadott tartalommal. Elég nehéz lesz, de vagy ma, vagy holnap el is kezdem.^^ És ez több fejezetes lesz.:) Tehát: Lehet majd olvasni jóóó sokat!:D Amúgy ehez a fichez annyi hozzáfűzni valom van, hogy rám jött a nagy nyári melegben a nosztalgiázás.:) Ott van a ficecske elején, hogy ez miből állt.^^ Amúgy... még szerencse, hogy megjött az eszem és nem hagytam abba az írást... A többi magánügy... (Bár tudnak róla sookan)

Szavazás

Hogy tetszenek a ficik?
Egyáltalán nem tetszenek.
Nem igazán tetszenek.
Jók, bár még van mit fejlődnöd...
Nagyon jók!
Asztali nézet