MENÜ

DC-Fanficek
"Igazságból mindíg csak egy van"

Kudo Shiori (2.rész)

 

-Hát azért, mert valójában én...-de elcsuklott a hangja és nem tudta befejezni a mondatát.

-Te valójában mi? Nem értem mit akarsz.

Shinichi becsukta maga mögött az ajtót és közelebb sétált a lányhoz, majd lehajolt és a fülébe suttogta:

-Én valójában még mindíg szeretlek-vallotta be és megcsókolta. Ran persze most egy cseppet sem ellenkezett. A fiú szorosan magához ölelte és nem akarta elengedni. Egyszercsak Shiho hangját hallották.

-Shinichi! Gyere kérlek!

-Mennem kell. Majd beszélünk, Ran...

Shinichi lesietett a lépcsőn a menyasszonyához. Ran lassan leült az ágyára és elkezdett sírni. Nagyon élvezte a csókot, viszont akkor miért veszi feleségül Shihot, ha még mindíg őt szereti. Mikor már nem volt piros az arca a könnyeitől átment a lányához, hogy megnézze mi van vele.

-Jól vagy, Shiori?-kérdezte.

-Igen. Anya... Tudom, hogy Shinichi bácsi az apám, de akkor miért nem vagytok együtt?-kérdezte azzal a kislányos bájával.

-Hát... Tudod kicsikém Shinichivel nagyon összevesztünk, amikor még nem is tudtam, hogy terhes vagyok és elmentem Olaszországba. Neki nem akartam szólni, mert azzal csak tönkretenném az életét.

-Ezekszerint én csak gondot okozok nektek?

-Nem-nem, dehogy is! Te vagy az egyetlen, ami összeköt engem Shinichivel. Nagyon szeretlek, de nem kötelezhetem arra őt, hogy veled legyen, hiszen csak most tudta meg ezt az egészet.

-Nem is kell engem kötelezni erre. Szeretnék a lányommal együtt lenni. Persze csak akkor, ha az anyuka nem bánja.

-Ha szeretnél vele lenni, akkor felőlem rendben. De ne vedd kötelességnek, elvégreez csak egy véletlen volt.

-Akkor is az enyém. Sőt a nevemre is veszem, ha nem baj.

-Anya képzeld! Olyan kedvesek az osztálytársaim-mondta mosolyogva.-Ugye nem baj, ha elmegyek velük ma játszani a parkba?-kérdezte.

-Ha szeretnél, akkor persze.

-Remek, akkor mi addíg megbeszélhetjük ezt az egészet.

-Naszóval. Miért is akarod a nevedre venni Shiorit? Abból neked semmi jó nem származik...

-De az én lányom. Miért ne vehetném a nevemre. Azonkívül egyet értek az előzővel. Ő az egyetlen, aki összeköt minket.

Ran és Shinichit mit sem sejtett arról, hogy ezt a kis beszélgetést Shiho is hallja. Nem szerette már annyira Shinichit, mint amikor még Conan volt. Tény, hogy semmit sem változott, de már nem szereti. Pontosan tudja, hogy a fiú szíve csakis Ranért dobog, de mégis...

*Visszapillantás*

Shiho épp Shinichit keresi, hogy megbeszélje vele az esküvői dolgokat, ám mikor megnyitja az ajtót látja, hogy a fiú az ágy szélén ül, és egy régi, de nagyon megbecsült képet szorongat a kezében. Eleinte nem tudta mi van a képen, viszont amikor Shinichi kiment a fürdőzsobába megmosni az arcát odalopózott az ágyhoz és megnézte. Szomorúan látta, hogy a képen ő és Ran vannak, amint épp átölelik egymást. Amikor viszont visszajött a fiú meglepetten nézte, hogy menyasszonya mit cinál.

-Shiho?-kérdezte.

-Miért nem mondtad, hogy még mindíg szereted? Megértettem volna, de most, hogy nemsokára esküvő... Miért pont most kell ezt tenned?

-De nem akarok tőle már semmit...-mondta meg-megcsukló hangal.

-Tudom, hogy szereted és vele akrsz lenni, de akkor miért teszed ezt velem?

-Mégis mit? Feleségül veszlek, mert tudom, hogy te is szeretsz engem...

Ezután a beszélgetés után Shinichi kiment a szobából, Shiho pedíg az ágyra roskadva sírni kezdett.

*Visszapillantás vége*

Aznap este Shinichi elővett egy kis dobozkát és kinyitotta. Shiho ezt észrevette és a háta mögé lépett.

-Mi az édesem?-kérdezte.

-Ez egy eljegyzési gyűrű.

-De nekem már van...-mondta és megmutatta a balűkéz gyűrűsujját.

-Igen tudom, de ezt még Rannak vettem olyan 20 évesen. Nem akartam neked ezt adni.

-Még mindíg szereted őt, ugye?

-Sajnálom, de be kell valjam, hogy igen...

-Tudod mit? Én elmegyek. Nem megsértődésből, de tudom mennyire szeretitek egymást és szeretném, ha együtt lennétek.

Mikor Shinichi kilépett az ajtón Rant pillantotta meg, aki épp Shiori szobájából jön ki.

-Ran beszélnünk kell!

-Ne! Hagyj békén. Neked ott van Shiho és nem akarlak elvenni tőle!

-Olyan gonosz vagy! Az én titkom csupán 2 évig tartott, te mégis elmentél Olaszországba, viszont a te titkot 7 éven át tartott! Miért neked áll feljebb?!

-De a tiéd sokkal nagyobbb volt, mint az enyém!

-Én csak a személyazonosságomat titkoltam el, te viszont azt, hogy van egy gyönyörű lányom! Minden bizonnyal a te titkod nagyobb!

Mivel Ran nem tudott válaszzolni itt abbahagyták a veszekedést, viszont észre sem vették, hogy nagyon közel állnak egymáshoz. Shinichi egyszercsak lejjebb hajolt és megérintette Ran állát, majd óvatosan megcsókolta. A csók egyre inkább szenvedélyessé vált. Ran átkarolta a fiú nyakát, Shinichi pedíg minden erejével az ajtó kilincsit kereste. Mikor nagynehezen megtalálta belépett, de természetesen magával húzta a lányt is. Lefektette az ágyára és óvatosan ráfeküdt. Elkezdte csókolgatni a nyakát, majd egyre lejjebb ment...

Másnap reggel egymás mellett ébredt a szerelmes pár. Shiho már elment. Shiori még mindíg az ágyában aludt. Mikor a napfény Ran arcához ért ébredezni kezdett. Shinichi ezek után magához húzta és így szólt:

-Jó reggelt! Hogy aludtál?

-Jó reggelt. A te karjaidban nem lehet máshogy aludni csak jól-mondta mosolyogva.

-Tudod, szakítottam Shihoval. Csakis a tiéd vagyok, Ran. Nagyon szeretném ott folytatni, ahol abbahagytuk. Vagyis nem az összevezést, hanem...-, de Ran a szája elé tette az ujját.

-Tudom. Én is.

-Úgy, mint egy normális család. Szeretném, ha feleségül jönnél hozzám, Ran.

-Ez most egy lánykérés akart lenni?

-Igen. És a válasz?

-Hát nem is tudom... De talán IGEN!-mondta, majd szenvedélyesen megcsókolta.

 

Hírek

 • Dizi és friss :D
  2011-11-17 17:55:17

  Rávettem magam, hogy frisseljek.:) Nincs sok időm, ezért nem jöttem... Igazság szerint, most 4 történettel jöttem + egy új dizivel.:) Remélem mind az 5 dolog tetszik majd nektek.^^ 
  Amúgy átírtam a closed-et hiatus-ra, tehát nem zárás van, hanem szünet.:) Akkor jövök, mikor tudok, de nincs sok történetem mostanság, nincs ihletem... 
  Na megyek is.:) Sziasztok, és kitartás, majd jövök!^^

 • Új design
  2011-09-07 18:12:08

  Attól függetlenül, hogy bezártam még látogatom az oldalt. Nagyon sajnálom, hogy ez történt, de két órába még  másik oldalam sem fér bele, nemhogy ez is... Hihetetlenül sajnálom. Igazból írni sem írok mostanában mást, mint az AVB-t.:( Ez is szomorú, de nincs ötletem...:´( A lényeg az, hogy hoztam újdesign-t, remélem tetszik nektek.:) Kellemes, narancssárgás színű.:) Őzies is, hiszen ugye ősz, suli stb. Mindegy... Ez nem dc-s kép, egyszerű animés, nem tudom melyikből... A welcome táblát meg a don´t copyt lehet lecserélem majd... Ennyi voltam. Puszi~ Kumiko

 • Oldal bezárása
  2011-08-16 19:43:26

  Igen... bezárom az oldalt... Sajnálom, aki szerette (ha volt egyáltalán olyan), de nem szedek le semmit, minden marad a helyén.:) Megtalálhattok a DConan-Forever oldalamon, de ide nem hiszem, hogy feljövök majd szerkeszteni.:( Sajnálom, ennek oka van. Nincs időm két oldalra... Mikor megnyitottam még volt, de már nincs.:( Ez nekem is szomorú... Egy az, hogy a ép-időmet 2 órára korlátozták, amely még a másik oldalamra sem igen elég.:( Plusz most jönni fog a suli, pont nyolcadik, tehát tanulnom kell, főleg, ha azt akarom, hogy felvegyenek a suliba... Mindenkitől elnézést kérek, nagyon ajnálom, de nincs más választásom.:´(

  Ha lesz valamikor időm, vagy valami, lehet, hogy fel fogom rakni a ficeket, de azok fent vannak a másik oldalamon is, tehát ott is lehet olvasni.

 • Rémálom
  2011-07-19 14:00:46

  Szerintem mielőtt elmegyek, ez az utolsó fanfictem.:( Van egy ötlet, vagyis az, amit már említettem, tehát amit Ami-chan adott nekem feladatként, viszont mivel már csak négy napom van, nem kezdem el írni... Tehát ez a fic nem dc-s, hanem True Tears-es.:) Ha kell adok linket, hogy tudjátok, kikről vn szó.:D Shinichiro: KATT Hiromi: KATT Kellemes olvasgatást a történethez!^^ Remélem tetszik.:) Nem tudom, mikor lesz következő történet, de igyekszem!;)

 • Milyen gyönyörű!
  2011-07-12 16:58:31

  Hát igen... Elég rég jártam erre.^^" Gomen!>.< Viszont, valahogy mostanság egyre több ötletem van fanfic téren, szóval aki szereti és olvassa a történeteimet, annak jó hír!:D + Ami-chan is adott nekem egy feladatot.:) DC-s ficet kell írnom, egy megadott tartalommal. Elég nehéz lesz, de vagy ma, vagy holnap el is kezdem.^^ És ez több fejezetes lesz.:) Tehát: Lehet majd olvasni jóóó sokat!:D Amúgy ehez a fichez annyi hozzáfűzni valom van, hogy rám jött a nagy nyári melegben a nosztalgiázás.:) Ott van a ficecske elején, hogy ez miből állt.^^ Amúgy... még szerencse, hogy megjött az eszem és nem hagytam abba az írást... A többi magánügy... (Bár tudnak róla sookan)

Szavazás

Hogy tetszenek a ficik?
Egyáltalán nem tetszenek.
Nem igazán tetszenek.
Jók, bár még van mit fejlődnöd...
Nagyon jók!
Asztali nézet