MENÜ

DC-Fanficek
"Igazságból mindíg csak egy van"

Egy hazugság, ami mindent megváltoztat (2.rész)

 

-Kazuha~! Várj már-kiáltotta a fiú.

-Miért?! Azért, hogy hazudj nekem és kihasználj, közbe meg más lányokkal csókolózz? Méghozzá a legjobb barátnőmmel!

-Nem. Fel akartam vidítani. Nem érzek iránta semmit. Esküszöm!

Ran lassan sétál vissza a házukhoz, ám egyszer csak valaki hirtelen hátulról leüti. Két fekete kabátos férfi volt az. Az egyiknek hosszú, fehéres haja volt és mindkettejüknek volt a fején egy-egy kalap. A szemük szúrós és félelmetes volt. Magukkal vitték a védtelen lányt egy elhagyatott raktárba, ami az egyik hotel mögött volt. Mikor Shinichi hazaért látja, hogy az ajtajánál van egy levél. Kinyitotta és elkezdte olvasni.

"A kedves kis barátnődet elraboltuk.Ha még élve szeretnéd látni, akkor gyere a Beika City Hotel mögött található elhagyatottraktárépületbe.

Gin"

A fiú elkezdett szaladni a Beika City Hotel felé.

-Honnan tudja, hogy szeretem őt. Sőt...Honnan tudják, hogy még élek. Nem akartam veszélybe sodorni Rant. Ha valamit csinálnak vele....-

gondolta Shinichi.

Nemsokára megérkezett a raktárhoz és belépett.

-Helló Kudo! Rég találkoztunk. Hogy vagy?-kérdezte Gin.

-Hagyjuk ezt. Azonnal engedjétek el Rant!

-Óh...Szóval a kis barátnődet akarod. Nincs sok választásod. Egy dolgot mondhatsz neki, utána mind a kettőtöket megölünk. Gyerünk... Menj oda hozzá. Vedd úgy, hogy ez az utolsó szavad. Használd ki az időt! 5 percet kapsz rá.

Shinichi bement abba a helyiségbe, ahol Ran volt.

-Ran! Hálistennek, hogy semmi bajod sincs.Mi történt?-kérdezte a fiú aggodalmasan.

-Hát... Amikor mentem haza a moziból, akkor valaki hátulról leütött és idehoztak, de te mit csinálsz itt?

-Ők azok az emberek, akik beadták nekem a mérget. Tudod, azt amitől összementem. Megfenyegettek, hogy ha nem jövök el, akkor megölnek téged. Végülis most is meg akarnak, de így legalább együtt halunk meg.

-De miért jöttél ide?! Jobb lenne, ha csak én halnék meg.

-Miért lenne már jobb. Ha meghalnál én nem tudom, hogy mi lenne velem...

-De akkor most mi legyen?-kérdezte Ran.

-Hát én már hívtam a rendőrséget, de nem biztos, hogy ideérnek. Mindegy. Ha nem érnek ide időben, akkor először engem lőjenek le és remélem, hogy mire rád kerül a sor, addígra ideérnek és...

-Te meg vagy hülyülve?! Nem akarom, hogy meghalj!-kiáltotta a lány, majd sírva a fiú karjaiba omlott.

-Ne sírj te kis buta. Ez az egész miattam van, még szép, hogy vállalom érte a felelőséget.

-De ha te meghalsz, akkor mi értelme van, hogy én éljek? Veled akaroklenni. Szeretlek... Nem akarom, hogy meghalj.

-R-Ran...

-De ha most valamelyikünk meghal, akkor édesmindegy, hogy mit érzünk egymás iránt, nem tudunk együtt lenni.

Nemsokára letelt az 5 perc és Gin jött értük. Az első, akit le akartak lőni az Shinichi volt, ám ők még nem tudták, hogy a rendőrség már ott van.

-Fel a kezekkel!-kiáltotta Megure felügyelő-Körbe vannak véve.

A Fekete Szervezet nagyon megdöbbent a történteken, de nem tudtak mást csinálni, így megadták magukat. Mikor már a helyszinelésnek is vége volt Shinichi és Ran elindultak hazafelé. Az egyik útba eső parkban megálltak egy kicsit beszélgetni.

-Ran! Az tényleg igaz volt, amit ott mondtál?-kezdte a beszélgetést Shinichi.

-Igen. Igaz volt. Nagyon sajnálom, hogy ilyen hülyeségen akadtam ki, de kérlek értsd meg az érzéseimet. Ez így hirtelen nagyon sok volt, elvégre Conannel éltem egy csomó ideig és...Shinichi. Te olyan egy perverz vagy!!

-M..Mi? Ez most hogy jön ide? Semmit sem csináltam veled, sem mikor még Conan voltam, sem most.

-Dehogyisnem! Méghozzá Conanként. Vagy már el is felejtetted azt, amikor együtt fürödtünk?

-Jah hogy arra gondolsz! Az nem az én hibám volt. Twe rángattál be a vízbe!

-Ez mondjuk igaz...

-Ran...-suttogta Shinichi halkan, majd közelebb lépett hozzá és megcsókolta.-Olyan ártatlan és szép vagy, Ran.

-Dehogy is vagyok az. Miért lennék én ártatlan?

-Mert olyan aranyos vagy és ha valaki rád néz, akkor egyből azt gondolja, hogy ártatlan és szép vagy.Tényleg, mi van veled és Hattoryval?

-Mi lenne? Jah a csókra gondolsz? Az csak egy véletlen volt. Én nem szeretem őt és ő sem engem, mert Kazuha-chan azt mondta, hogy összejöttek

-Jah értem. Akkor jó. Örülök, hogy mindenhol szent a béke.

Eközben Kazuha és Heiji is beszélgettek:

-Kazuha! Nagyon szeretlek. Komolyan mondom, hogy nincs köztünk Ran-channal semmi. Csak fel akartam vidítani.

-Persze-persze. És ez biztos meg is fog ismétlődni.

-Dehogy fog! Biztos össze fog jönni Ran-chan Kudo-val. Különben is... Én nem szeretem Ran-chant. Csak téged szeretlek, és ez így is lesz.

-Én is Heiji-mondta és megcsókolta.

Ez a kis történet legyen példa arra, hogy a hazugság nem jó, és csak problémával jár. Ez a történet is végződhetett volna másképp, de nem akartam túl durvára meg kiabálósra, elvégre Shinichi és Ran a legjobb páros, és ezzel szerintem még sokan mások is egyet értenek. Összeségében: hazudni bűn és sok bajjal jár.

By: Kumiko-chan

 

Hírek

 • Dizi és friss :D
  2011-11-17 17:55:17

  Rávettem magam, hogy frisseljek.:) Nincs sok időm, ezért nem jöttem... Igazság szerint, most 4 történettel jöttem + egy új dizivel.:) Remélem mind az 5 dolog tetszik majd nektek.^^ 
  Amúgy átírtam a closed-et hiatus-ra, tehát nem zárás van, hanem szünet.:) Akkor jövök, mikor tudok, de nincs sok történetem mostanság, nincs ihletem... 
  Na megyek is.:) Sziasztok, és kitartás, majd jövök!^^

 • Új design
  2011-09-07 18:12:08

  Attól függetlenül, hogy bezártam még látogatom az oldalt. Nagyon sajnálom, hogy ez történt, de két órába még  másik oldalam sem fér bele, nemhogy ez is... Hihetetlenül sajnálom. Igazból írni sem írok mostanában mást, mint az AVB-t.:( Ez is szomorú, de nincs ötletem...:´( A lényeg az, hogy hoztam újdesign-t, remélem tetszik nektek.:) Kellemes, narancssárgás színű.:) Őzies is, hiszen ugye ősz, suli stb. Mindegy... Ez nem dc-s kép, egyszerű animés, nem tudom melyikből... A welcome táblát meg a don´t copyt lehet lecserélem majd... Ennyi voltam. Puszi~ Kumiko

 • Oldal bezárása
  2011-08-16 19:43:26

  Igen... bezárom az oldalt... Sajnálom, aki szerette (ha volt egyáltalán olyan), de nem szedek le semmit, minden marad a helyén.:) Megtalálhattok a DConan-Forever oldalamon, de ide nem hiszem, hogy feljövök majd szerkeszteni.:( Sajnálom, ennek oka van. Nincs időm két oldalra... Mikor megnyitottam még volt, de már nincs.:( Ez nekem is szomorú... Egy az, hogy a ép-időmet 2 órára korlátozták, amely még a másik oldalamra sem igen elég.:( Plusz most jönni fog a suli, pont nyolcadik, tehát tanulnom kell, főleg, ha azt akarom, hogy felvegyenek a suliba... Mindenkitől elnézést kérek, nagyon ajnálom, de nincs más választásom.:´(

  Ha lesz valamikor időm, vagy valami, lehet, hogy fel fogom rakni a ficeket, de azok fent vannak a másik oldalamon is, tehát ott is lehet olvasni.

 • Rémálom
  2011-07-19 14:00:46

  Szerintem mielőtt elmegyek, ez az utolsó fanfictem.:( Van egy ötlet, vagyis az, amit már említettem, tehát amit Ami-chan adott nekem feladatként, viszont mivel már csak négy napom van, nem kezdem el írni... Tehát ez a fic nem dc-s, hanem True Tears-es.:) Ha kell adok linket, hogy tudjátok, kikről vn szó.:D Shinichiro: KATT Hiromi: KATT Kellemes olvasgatást a történethez!^^ Remélem tetszik.:) Nem tudom, mikor lesz következő történet, de igyekszem!;)

 • Milyen gyönyörű!
  2011-07-12 16:58:31

  Hát igen... Elég rég jártam erre.^^" Gomen!>.< Viszont, valahogy mostanság egyre több ötletem van fanfic téren, szóval aki szereti és olvassa a történeteimet, annak jó hír!:D + Ami-chan is adott nekem egy feladatot.:) DC-s ficet kell írnom, egy megadott tartalommal. Elég nehéz lesz, de vagy ma, vagy holnap el is kezdem.^^ És ez több fejezetes lesz.:) Tehát: Lehet majd olvasni jóóó sokat!:D Amúgy ehez a fichez annyi hozzáfűzni valom van, hogy rám jött a nagy nyári melegben a nosztalgiázás.:) Ott van a ficecske elején, hogy ez miből állt.^^ Amúgy... még szerencse, hogy megjött az eszem és nem hagytam abba az írást... A többi magánügy... (Bár tudnak róla sookan)

Szavazás

Hogy tetszenek a ficik?
Egyáltalán nem tetszenek.
Nem igazán tetszenek.
Jók, bár még van mit fejlődnöd...
Nagyon jók!
Asztali nézet