MENÜ

DC-Fanficek
"Igazságból mindíg csak egy van"

Pozitív....


Miután Shinichiék visszajöttek a nászútjukról, egy héttel később Ran nagyon furcsán kezdte érezni magát. Reggelente hányingere van, és elég sokszor fáj a hasa. Shinichit nagyon megilyesztette, hogy a feleségével mi lehet.
-Szivem. Jól vagy? Már napok óta ez van veled. Menj el orvoshoz!-mondta aggódó hangon a fiú, miközben Ran mellé guggolt.
-Lehet, hogy igazad van. Ma elmegyek az orvoshoz-válaszolta holtsápadtan.
-Rendben. De vigyázz magadra jobban, oké?
-Rendben...
-Oké, akkor én megyek dolgozni. Vigyázz magadra. Majd jövök-mondta, majd adott egy rövid csókot Ran ajkára.
-Oké. Szia szivem.
Miután Shinichi elment dolgozni, Ran elment a gyógyszertárba, hogy vegyen egy terhességi tesztet.
-Olyan furcsa. Ezek a tünetek a terhes nőknél szoktak lenni. Talán én is.....Talán én is terhes vagyok?-gondolta magában a lány. Miután hazaért elvégezte a tesztet. Jól sejtette. Terhes lett. Terhes lett attól a fiútól, akit mindíg is szeretett. Akitől mindíg is gyermeket szeretett volna. Nagyon örült ennek a hírnek, viszont nem tudta, hogy Shinichiék mit fognak a dolgokhoz szólni. Viszont azt előre leszögezte, hogy először Shinichinek mondja el, elvégre tőle van e kisgyerek, utána pedíg a szüleinek és a barátainak. Nemsokára hazaérkezet a férje is.
-Szia Édesem! Hogy ment a munka?-kérdezte vidáman. Miért is lett volna szomorú, hiszen gyermeket vár.
-Szia Kicsim-mondta, majd egy csókot nyomott a szájára-Hát te hogy-hogy ilyen vidám vagy? Voltál orvosnál?-kérdezte aggódóan. -Igen voltam. Majd elmondom, csak előbb te válaszolj!
-Rendben. Egész jól. Bár ez mindíg így van-mondta mosolyogva-Mint mindíg, most is megoldottam egy ügyet. De mond már! Megőrülök a kíváncsiságtól!-csattant fel végre.
-És fáradt vagy?-kérdezte Ran.
-Nem igazán. Inkább izgatott. Olyan kíváncsivá tetél!-válaszolta Shinichi.
-Renben. Izé....Te szeretnél akkor is, ha kövér lennék?-kezdte a lány.
-Persze! Micsoda buta kérdés volt ez! Nem érdekel, hogy hogyan nézel ki.
-Hát...Izé....Nem istudom, hogy mondjam el neked, de....
-Mi az? Mond már! Akkor se érdekelne, hogy milyen kövér vagy, ha terhes lennél. Sőtt...Inkább örülnék neki-mondta mosolyogva.
-Furcsa, hogy pont ezt mondod....
-Mi? Vagyis....Te....Terhes vagy?-kérdezte dadogva.
-Hát...igen-válaszolta végül.
-Komolyan?! De hisz ez remek! Hiszen gyerekünk lesz!-mondta vidáman Shinichi.
-Te ennyire örülsz ennek?-kérdezte meglepődve Ran.
-Miért ne örülnék ennek? Ez nagyszerű! Annyira örülök-vallotta be a fiú.
-Komolyan? Én azt hittem, hogy nem fogsz neki örülni. De nagyon boldog vagyok, hogy nem úgy történt, ahogy gondoltam-mondta mosolyogva Ran. Ő is nagyon örült, hogy terhes, de azt nem gondolta, hogy ennek Shinichi is örülni fog. Nemsokára felmentek a szobájukba, mert már mind a ketten álmosak voltak. Nem sokkal később el is aludtak. Másnap reggel elindultak, hogy beszéljenek Erivel és Kogoroval. Ran szülei egész türhetően fogadták a hírt. Nem sokkal később megérkeztek Shinichi szülei. Az ifjú pár először nem is tudta, hogy hogy kerülnek ők ide. Nekik is elondták a dolgokat. Ők(mint ahogy gondoltuk) nem igazán lettek idegesek. Sőtt...nagyon is örültek ennek a hírnek. Később elmentek Sonokoékhoz. Ez a kis vallomás viszont nem úgy sikerült, mint ahogy azt gondolták.
-Sziasztok!-köszöntötte őket Sonoko-Hogy-hogy együtt jöttetek? Már megint mi történt?-kérdezte.
-Szia. Hát...Izé...Az van, hogy....-kezdte Ran-Hogy terhes vagyok-vallotta be végül.
-MI?!-megdöbbentette a hír.-És te csak most szóltál?
-Hát igen. De mentségemre legyen, hogy csak tegnap este tudtam meg és először Shinichinek akartam elmondani.
-Ez érthető. De viszont nagyon jó hír-mondta, majd Ran karjaiba borult.
-Engem már meg se ölelsz?-kérdezte Shinichi.
-Jajj, dehogy nem. Gyere ide!-mondta, majd átölelte a leendő apát.
"Pár hónappal később"
Ranék elmentek a kórházba, és pár órával később már a gyermekét tartotta a kezében. A szölők, közeli barátok(Heiji, Kazuha, Sonoko) mind Ran ágya mellett áltak és csodálták a gyermeket. "Olyan aranyos", "Shin-chan is ilyen volt kicsi korában" és még egy csomó ilyen mondat követte egymást. A kisgyermek fiú lett. Shinichi és Ran közös megeggyezéssel, a Conan nevet adták neki.

 

Hírek

 • Dizi és friss :D
  2011-11-17 17:55:17

  Rávettem magam, hogy frisseljek.:) Nincs sok időm, ezért nem jöttem... Igazság szerint, most 4 történettel jöttem + egy új dizivel.:) Remélem mind az 5 dolog tetszik majd nektek.^^ 
  Amúgy átírtam a closed-et hiatus-ra, tehát nem zárás van, hanem szünet.:) Akkor jövök, mikor tudok, de nincs sok történetem mostanság, nincs ihletem... 
  Na megyek is.:) Sziasztok, és kitartás, majd jövök!^^

 • Új design
  2011-09-07 18:12:08

  Attól függetlenül, hogy bezártam még látogatom az oldalt. Nagyon sajnálom, hogy ez történt, de két órába még  másik oldalam sem fér bele, nemhogy ez is... Hihetetlenül sajnálom. Igazból írni sem írok mostanában mást, mint az AVB-t.:( Ez is szomorú, de nincs ötletem...:´( A lényeg az, hogy hoztam újdesign-t, remélem tetszik nektek.:) Kellemes, narancssárgás színű.:) Őzies is, hiszen ugye ősz, suli stb. Mindegy... Ez nem dc-s kép, egyszerű animés, nem tudom melyikből... A welcome táblát meg a don´t copyt lehet lecserélem majd... Ennyi voltam. Puszi~ Kumiko

 • Oldal bezárása
  2011-08-16 19:43:26

  Igen... bezárom az oldalt... Sajnálom, aki szerette (ha volt egyáltalán olyan), de nem szedek le semmit, minden marad a helyén.:) Megtalálhattok a DConan-Forever oldalamon, de ide nem hiszem, hogy feljövök majd szerkeszteni.:( Sajnálom, ennek oka van. Nincs időm két oldalra... Mikor megnyitottam még volt, de már nincs.:( Ez nekem is szomorú... Egy az, hogy a ép-időmet 2 órára korlátozták, amely még a másik oldalamra sem igen elég.:( Plusz most jönni fog a suli, pont nyolcadik, tehát tanulnom kell, főleg, ha azt akarom, hogy felvegyenek a suliba... Mindenkitől elnézést kérek, nagyon ajnálom, de nincs más választásom.:´(

  Ha lesz valamikor időm, vagy valami, lehet, hogy fel fogom rakni a ficeket, de azok fent vannak a másik oldalamon is, tehát ott is lehet olvasni.

 • Rémálom
  2011-07-19 14:00:46

  Szerintem mielőtt elmegyek, ez az utolsó fanfictem.:( Van egy ötlet, vagyis az, amit már említettem, tehát amit Ami-chan adott nekem feladatként, viszont mivel már csak négy napom van, nem kezdem el írni... Tehát ez a fic nem dc-s, hanem True Tears-es.:) Ha kell adok linket, hogy tudjátok, kikről vn szó.:D Shinichiro: KATT Hiromi: KATT Kellemes olvasgatást a történethez!^^ Remélem tetszik.:) Nem tudom, mikor lesz következő történet, de igyekszem!;)

 • Milyen gyönyörű!
  2011-07-12 16:58:31

  Hát igen... Elég rég jártam erre.^^" Gomen!>.< Viszont, valahogy mostanság egyre több ötletem van fanfic téren, szóval aki szereti és olvassa a történeteimet, annak jó hír!:D + Ami-chan is adott nekem egy feladatot.:) DC-s ficet kell írnom, egy megadott tartalommal. Elég nehéz lesz, de vagy ma, vagy holnap el is kezdem.^^ És ez több fejezetes lesz.:) Tehát: Lehet majd olvasni jóóó sokat!:D Amúgy ehez a fichez annyi hozzáfűzni valom van, hogy rám jött a nagy nyári melegben a nosztalgiázás.:) Ott van a ficecske elején, hogy ez miből állt.^^ Amúgy... még szerencse, hogy megjött az eszem és nem hagytam abba az írást... A többi magánügy... (Bár tudnak róla sookan)

Szavazás

Hogy tetszenek a ficik?
Egyáltalán nem tetszenek.
Nem igazán tetszenek.
Jók, bár még van mit fejlődnöd...
Nagyon jók!
Asztali nézet